fredag 9 oktober 2009

Pimpad pannkaka

Ugnspannkaka kan bli lite tradigt i längden. Och om man, som jag, inte är överförtjust i fläsk så kan man slänga i ett lass blåbär (eller andra bär/frukt) istället. Jag brukar dessutom gömma lite fiber i smeten genom att byta ut en del av vetemjölet mot vetekli och grahamsmjöl. Jag minns att mamma brukade gömma finrivna morötter i pannkakan när vi var små. Det märkte vi naturligtvis men den slank ner ändå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du blir inspirerad av vår blogg, det är det som är meningen ;)
Husmorsorna

jonna sa...

Vem skrev nedan? :) Och superfin pappkaka, åååååååååh vad gott! Bjuder du på en bit till lunch? :)

Elina sa...

ser lyxigt gott ut :) jag har turen som har en pojkvän som är duktig på och orkar göra tunnpannkakor!